Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium/NoPremium ?

Zakapturzony

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie macie konto ?

• Premium
      56
    • No-Premium
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale o co chodzi? Gdzie lepiej grać? Jaki server masz postawić? Czy jak?

Osobiście wole non, bo szkoda kasy na skin i kilka serverów więcej :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Posiadając Premium nie chodzi TYLKO o to, że możesz zmienić skin czy masz dostęp do kilku lepszych serwerów. Zakupując grę bardziej zachęcasz twórców do jak najdłuższego realizowania projektu Minecraft'a, jesteś także pełnoprawnym posiadaczem taj gry i nie "piracisz".

Opublikowano

Ja dostałem grę na urodziny ;p
Co ci to da że będzie więcej głosów No Premium?
Czuję nabijanie postów... :D

Opublikowano

Ja mam premium od 2 lat nigdy nawet nie piracilem ;)

Wolę mieć premium, bo wtedy mam dostęp do wielu ciekawych serwerów jak Project Ares czy mineplex

tenor.gif

Opublikowano

Dla mnie najlepsze jest premium bo wspomagam twórców gry i nie mam żadnych problemów z dalszą aktualizacją gry(launchery itp).

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up potwierdzam zero problemów z aktualizacją.

@topic. 1rok grałem na piracie a teraz mam premium. i ogólnie lepiej się gra. ci co nie grali na serwerach premium tylko mówią że nie warto wydawać na to kasy a mimo to na necie piszą jak wbić na taki serw premium, jak mieć premium za darmo , jak zrobić by wszyscy widzieli skina. a 90 zł to nie dużo, wystarczy trochę odłożyć od czasu do czasu i kupić.

na serwerach non premium ogólnie jest chamstwo a na premium nie zauważyłem

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Serwery premium zawsze są bardziej ogarnięte i przyjaźniejsze dla graczy, Ale również nie padają po 2 dniach jak 95% serwerów non-premium.Więc teoretycznie lepiej zakupić premium i grać na serwerach z wyższym poziomem.Nie lubię grać na non-premium dlatego iż jest to po prostu kradzież lub jak kto woli piracenie. Twórcy włożyli mnóstwo wysiłku żeby ich produkt był taki jak teraz.

Opublikowano

Co to za ankieta bez zadnych informacji do czego potrzebujesz dane z wynikow ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@kamoose Dane z wyników ? ta ankieta jest stworzona tylko po ty by zobaczyć czy gracze mogą wydać 90 zł na mc ;)

@Borussia-JR w jakim sensie ? nie rozumiesz różnicy między kontem VIP a piractwem ?

@Topic sory za takie wolne odp ;/

Opublikowano

Ja kiedyś grałem w minecrafta maniacko całymi dniami i pomyślałem se, że kupię sobie premium. Ok pograłem sobie z miesiąc na różnych serwach only premium i nie ma różnicy między serwerami non. Jedyne co to to, że każdy ma skina i nie latają wszędzie Steve'y. Co do własnych przeżyć to mam jedynie szpan przed kumplami, że bez mineshaftera biegam ze skinem gołej babki.

Podsumowywując mam premium, ale nie gram w minecrafta od roku, bo zszedł na psy i nie warto kupować premium, bo na non tak samo można grać i te serwery only premium wcale nie są lepsze od tych non. Moim zdaniem 80 zł wyrzucone w błoto.

Opublikowano

Premium mam od bety 1.4, wydałem 50 zł. Wydałem to 50 zł bo chciałem sobie pograć na innych serwerach i jak to w podstawówce : poszpanować przed kumplami. to na tyle, lepiej mieć premium ze względu na to, że nie jesteśmy wtedy złodziejami.

Opublikowano

jakbym zaczynał za bety to miałbym premke,ale zacząłem na pełnym wydaniu,i nie mam na premke kasy(mysg jest teraz na non więc nie kupie sobie skina za stówe :D)

Opublikowano

wole non, nie szkoda mi kasy ale jak na taką gra która mi sie nudzi w tydzień to nie dam 90zl, a poza tym płaci sie tylko za projekt bo wykonanie pozostawia wiele do życzenia

Pomogłem? Daj lajka ;)

trorek.png 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

opłaca się kupić ponieważ jak masz premium możesz wchodzić na popularne servery a nawet czasami zobaczyć znanych ludzi lecz teraz zauważyłem że jest non-premium dużo :)

Opublikowano

Na moje polityka sprzedaży tej gry przez jej twórców jest kompletnie błędna. Zresztą mam podobny pogląd na ceny wszystkich gier komputerowych. Wyrób takiego produktu jest niewielki tzn. jego powielanie (dodatkowo np. mc jest dostępny wyłącznie w formie wirtualnej). Dlatego na moje lepiej byłoby postawić na sprzedaż jak największej ilości kopii a nie jak najdrożej. Gdyby minecraft kosztował np. 30 zł, o wiele więcej graczy posiadałoby premium, a przez to twórcy zarobiliby więcej pieniędzy. Po drugie nie oszukujmy się, ale 90 zł za taką grę to stanowcza głupota. Jest wiele ciekawszych gier, które dodatkowo są tańsze, ale tutaj trzeba płacić jak za zboże....

VwjVBMa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...